About

About

Aloha! Ik ben Rina sportief, vrolijk en eigenwijs. Vorig jaar heb ik voor een aantal maanden mijn backpack gepakt en ben ik de wijde wereld in getrokken. Dit was een droom die ik al jaren had. Er is zoveel moois op deze wereld te zien en ik was toe aan nieuwe inspiratie. Nu ben ik weer terug, maar probeer mijn hart te blijven volgen. Werken is leuk, maar er is nog zoveel meer. Ik richt me zoveel mogelijk op waar ik blij van word en dat is sport. Sport is prachtig, geeft motivatie, maakt je evenwichtig, blij en fit.   

Op deze pagina lees je mijn verhalen. Daarnaast help ik als triathlon en hardloop coach bij TriSmiles sporters hun sportieve doel(en) waar te maken. Al jaren doe ik mee met triathlons op het hoogste niveau. Zelfs op reis gaan mijn loopschoenen en zwempak natuurlijk mee. Een paar dagen niet gesport is niet geleefd! Ik hoop jou met mijn sportieve, reislustige, maar ook gezonde leefstijl te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Wil je daar meer over weten? Kijk dan hier.

Ook geeft TriSmiles sinds kort runningtherapie. Hardlopen kan mensen met een burnout of veel stress helpen om dagelijkse spanningen los te laten. Je loopt letterlijk je hoofd leeg. Het is zelfs bewezen dat het een gezond medicijn is tegen lichamelijke en geestelijke klachten. Onder begeleiding is het voor iedereen een mogelijkheid om verantwoord hard te lopen en je beter te gaan voelen of je nu wel of niet sportief bent. Wil je hier meer over weten? Neem contact met mij op.

Met een grote smile hoop ik jou ook een beetje te inspireren, zodat jij misschien ook dromen waar gaat maken. Smiles Around the Globe!

 

Blijf op de hoogte en volg mij / Smiles Around the Globe ook via FacebookTwitter & Instagram.

 

 

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie