All emotions diary #1

Zucht! Wat een mooie dag. Eindelijk weer eens een prachtige blauwe lucht. Ik heb net heerlijk buiten gespeeld (lees: hardgelopen ;-)), maar nu zit ik hier: achter het glas en mijn bloginspiratie is ver te zoeken. Tja, is dat erg? Ik kan ook heerlijk in mijn boek gaan lezen, maar ik wil graag wat op papier zetten. Waarom? Ik heb geen idee. De druk die ik mezelf opleg waarschijnlijk. Ik vind van mezelf dat ik eigenlijk wel elke week twee blogs moet schrijven. Maar ja, ik MOET niets he! Maar vandaag heb ik geen idee waar mijn blog heengaat.

blue weather

Nou een kopje thee dan maar?

Ja, dat is wel waar ik nu aan toe ben. Normaal drink ik liters kruidenthee op een dag, maar nu ben ik toe aan wat sterkers. Een heerlijke zwarte thee “Het wonder van Apeldoorn”, moet mij hierbij helpen. Lekker op de bank met mijn nieuwe chromebook laptop op schoot. Ja ja, ik heb mezelf deze week een cadeautje gegeven. Ik was toe aan een nieuwe laptop. Mijn oude, een beestje van een jaar op 8 oud, werd wel erg traag. Ik heb hem zijn pensioen gegund. Haha. Maar OHMYGOODNESS  dat had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Wat ongelofelijk snel is zo’n up-to-date laptop. En chromebook is ook een uitkomst. Ik heb nu minder opslagcapaciteit op mijn computer zelf, alles gaat via ‘de cloud’, maar het werkt perfect. Fijn!

chromebook

Hoe gaat mijn marathontraining?

Dat is iets wat ik mijzelf ook afvraag. Na mijn kleine deceptie bij de Midwintermarathon (lees hier), heb ik twee weken rustig aan moeten doen. Gelukkig heb ik mijzelf nu weer herpakt, maar 17 april komt wel erg snel dichterbij. Ik heb nog geen beslissing genomen of ik nu wel of niet mee ga doen. Afgelopen weken heb ik wat meer gezwommen en gefietst, dus mijn conditie is er zeker niet slechter op, maar 42 kilometer klinkt nog wel als erg ver. Voordat ik hier nerveus van word, laat ik het maar weer van mij afglijden. Ik maak de beslissing pas ergens eind maart, nu eerst rustig mijn kilometers uitbouwen. En lukt het niet, er zijn nog meer marathons… Ik heb besloten om nu 4 keer per week te rennen, maar dan minder ver. Twee keer wat langer en twee keer kort. Tot nu toe voelt dat goed. De lange trainingen worden steeds wat langer. Maximaal wil ik 2 – 2,5 uur rennen, maar wel ook flink wat op marathontempo. We gaan zien hoe het gaat.

 

Het triathlonseizoen komt er aan

Nog maar 2 maanden en dan staat ook alweer het triathlonseizoen voor de deur. Gelukkig heb ik met mijn team af kunnen spreken dat ik de eerste wedstrijd niet meedoe. Die is al op 24 april en dat loopt spaak met mijn marathonplannen. Dat is het voordeel van 5 dames in het team die allemaal goed zijn voor een top-10 klassering. En we zijn op dit moment ook nog eens allemaal fit. Ik ben heel benieuwd hoe het dit jaar weer gaat. Zouden we de 4e titel op rij kunnen veroveren? Mijn eerste wedstrijd is meteen het Nederlands Kampioenschap Olympic Distance op 5 juni in Amsterdam. Ik moet straks nog flink aan mijn zwemmen en fietsen gaan werken, anders ga ik die meiden niet bijhouden. Oef!

Foto: Sonja Jaarsveld
Foto: Sonja Jaarsveld

Dat viel mee. Het is eigenlijk wel leuk!

Zonder doel een blog schrijven ging eigenlijk best goed. Hopelijk is het ook leesbaar geworden. Maar als je dit nog leest valt het vast mee 😉 Misschien moet ik dit vaker doen, dan noem ik het mijn ‘all emotion diary’. Best grappig! Zo nu ga ik lekker weer verder met mijn prachtige boek. Mam, nog bedankt voor de tip. Hij is super!

sarah lark

Door:
Trefwoorden:

2 Reacties op All emotions diary #1

  1. Prima te lezen Rina. Random schrijven gaat je goed af. Leuk om je verhalen te volgen.
    Succes met je trainingen voor je marathon.
    Kan je misschien eens iets vertellen over hoe jij trainingen in het buitenland/ vakantie aanpakt? De omgeving is vaak zo anders dan de vertrouwde thuissituatie.
    Groeten Jolie.

    • Dank je wel Jolie! In het buitenland is het altijd lastiger inderdaad, maar ik vind het wel heerlijk. Even niet sporten op de bekende paden en lekker ontdekken en verdwalen. Goed thema voor een nieuw blog 😉 Jij heel veel plezier nog in Portugal en geniet van je zoektocht naar mooie nieuwe wegen.

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie