Alweer voorbij

“Ik vond het een hele leuke leerzame workshop… Heel motiverend om elke ochtend een sportief mailtje te krijgen!!!!!”

Dat was één van de leuke reacties die ik kreeg op mijn online workshop Smile&Run voor de beginnende hardloper. De tijd gaat zo snel! De workshop is alweer voorbij. Jammer! Ik was verrast hoeveel mensen zich hadden opgegeven voor de workshop Smile&Run. Wat ontzettend leuk! Ik heb veel leuke en positieve reacties gekregen, dat maakte mij natuurlijk blij. Ik kan het niet laten om deze even te delen 😉

workshop smile & run

Leuke reacties

Even een greep uit leuke en positieve reacties die de workshop heeft gekregen:

 “Ik ben blij met de tips en tricks die ik van jou geleerd heb. Zal dus ook proberen ze in de praktijk te brengen. Alleen een wedstrijd ga ik niet doen. Gewoon een lekker stukje kunnen lopen. Dank je wel Rina.”

“Informatief, goede opbouw, heldere uitleg.”

“Leuk, met name de persoonlijke filmpjes!”

“Erg leerzaam! Ik weet nu hoe ik het hardlopen beter kan opbouwen om mezelf niet te overbelasten. Ik weet zeker dat ik met de tips goed kan trainen voor de marathon.”

Ook zijn er nog wat verbeterpunten, daar ga ik aan werken en dan komt er een nieuwe versie. Als je je hier opgeeft voor e-Smiles dan blijf je op de hoogte wanneer er een nieuwe workshop komt.

Bedankt!

De workshop werd nog leuker door de lekkere gezonde recepten van Marloes Nijholt en de korting van Jantiene Hannessen van AltijdSporten.nl. Dames bedankt! En natuurlijk ook dank voor de deelnemers die de moeite hebben genomen om mee te doen aan de eerste Smile&Run workshop.

 

glutenvrij en suikervrije dadelreep

 

Met name de dadelreep van Marloes viel in de smaak.  Wil jij ook eens een heerlijke gezonde sportreep maken? Lees het recept hier. De reep is natuurlijk ook lekker voor tussendoor.

Tot snel!

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie