Inpakken en wegwezen!

Je komt er pas achter hoeveel spullen je hebt als je je hele huis weer moet inpakken. Pff, wat een zooi! Mijn ouders en schoonbroers zijn weer blij met me… 😉 Nou ben ik wel wat gewend, want ik ben in mijn leven al 14 keer verhuisd, maar toch vind ik het niet het leukste om te doen. Verhuizen kost energie, maar je krijgt er wel spierballen van. En het is voor een super goed doel: een wereldreis. Jawel! Ik ga op reis en heb er zoveel zin in. Ik ga mijn dromen achterna. Woeptiedoe!

inpakken en wegwezen

 

Dromen, durven, doen! Op wereldreis

Ik ga op wereldreis. Dat is iets wat al een paar jaar in mijn achterhoofd zit en nu ga ik het gewoon doen. In september vertrek ik samen met mijn vriend Hans naar Bangkok. Waar we daarna precies naartoe gaan is nog onduidelijk, we willen niet vooraf alles vastleggen. Ik heb er zoveel zin in. Ik vind het wel ontzettend spannend, maar ook zo gaaf. Het enige wat ik op dit moment zeker weet is dat ik ergens in september in Bangkok ben en daarna ook nog door wil naar Australië en Nieuw Zeeland. Maar hoe, wat en wanneer geen idee. Mijn hoofd bruist met plannen en ideeën, maar die gaan vast en zeker vorm krijgen. En natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden op mijn blog, dus blijf me zeker volgen.

uitzicht over Grossglockner

 

Maar hoe doe je dat met sporten?

Die vraag wordt regelmatig aan mij gesteld. Gelukkig passen hardloopschoenen en een zwempak natuurlijk altijd wel in een backpack. Die gaan natuurlijk mee. Maar een fiets meenemen gaat iets te ver, dus die laat ik achter. Dat wordt denk ik wel even afkicken. Maar sportief zijn zit in mijn hart en nieren, dus ik ga er vast en zeker een modus in vinden. Ik maak af en toe een grapje tegen mijn vriend dat ik me dan wel door hem ergens in de outback van Australië uit het busje laat zetten en 10 kilometer verderop weer instap. En anders moet ik toch meer met yoga gaan doen. Dat kun je natuurlijk altijd en overal doen. Dus Jolien, ik neem binnenkort een les bij je 😉

 

PS. Doe jij al mee met onze gratis online Smile&Run Yoga Challenge? Je hebt nog precies een week om je op te geven op www.challenge108.nl. Het kost niets en je krijgt heel veel informatie en tips over wat yoga kan betekenen voor jou als sporter. En misschien krijg je de smaak wel te pakken en doe je ook mee met onze Yoga Challenge op 2 juli. Geef je op!

Uitzicht op Jotunheimen Noorwegen

 

Aftellen

Voor de reis is het nu nog iets meer dan 3 maanden te gaan. Het aftellen is begonnen. De komende tijd kan ik nog lekker genieten van de Nederlandse zomer en het triathlonseizoen. Die kan ik nog even meepikken. En als het weer hier minder wordt, vertrek ik naar het mooie weer. Goed getimed toch? En heb je tips voor me voor mijn wereldreis, laat het weten. Alle tips zijn welkom!

2 Reacties op Inpakken en wegwezen!

  1. Haha, dromen, durven, doen was ook de titel van mijn blog over Ironman Boulder! Maar je hebt helemaal gelijk; grijp die kans en ga op avontuur! Ik ga in juli naar Thailand, dus daarna heb ik verse tips voor je. En ik ga me nu inschrijven voor jullie online yoga challenge!

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie