All emotions diary #2

Wat gaan de weken snel! De lente komt eraan, ruik jij het ook al? Overal narcissen, krokussen en eindelijk die heerlijke zon weer terug. Ik heb zo ontzettend veel zin om mijn korte broek en t-shirt weer aan te hebben. Of een echte rokjesdag. Ja!! Gisteren heb ik voor het eerst echt lekker een paar uur buiten op het terras in de zon gezeten. Genieten!

Rina Zijgers

 

Eerst maar de leuke dingen – Urban Training met Kari Traa.

Misschien heb je de foto’s al langs zien komen. Ze zijn bijna niet te missen met meer dan 60 vrolijke vrouwen met gekleurde hardloopkleding erop. De nieuwe collectie van Kari Traa is uit en dat was te merken. Gisteren mocht ik meedoen met de Kari Traa Urban Training van AltijdSporten.nl. Jantiene Hannessen, de eigenaar van de webshop, vroeg of ik mee wilde helpen met wat begeleiding. Ik was wel benieuwd hoe een Urban Training eruit zou zien, “dus natuurlijk help ik mee”, zei ik tegen Jantiene. De training werd gegeven door athlete Inge Pouw. Inge heeft al 20 jaar allerlei bootcamps en trainingen begeleid en ze is nog maar 41 jaar oud! Heel veel ervaring dus. Wat een inspirerende oefeningen had Inge voor zo’n grote groep bedacht. Bootcamping door het centrum van Amersfoort met 60 vrouwen, dat was echt geweldig leuk om te doen. Ik heb er echt van genoten.

Kari Traa Urban Training Amersfoort

 

Trainen helpt!

Ja, trainen helpt om beter te worden, maar dan moet het wel lukken. Na weer twee hardlooptrainingen deze week, waar mijn linker kuit weer vol schoot, besloot ik dat het genoeg was. Ik had een massage nodig, want ik was het zat. Ik wil weer eens mijn trainingen kunnen uitbouwen en met een marathon in mijn achterhoofd niet zo raar, toch? Na wat rond vragen op mijn triathlonclub werd mij een bezoek aan Theo geadviseerd. Theo schijnt zelfs een soort begrip te zijn op mijn club en ik had hem nog niet ontmoet. Gelukkig kon Theo gelijk de volgende dag al en oeff, dat was toch wel nodig. Hij heeft mijn beide benen van voor en achter gemasseerd.  De massage was niet eens hard, maar toch voelde ik het behoorlijk. Ben ik een pieperd? Nu maar hopen dat het beter is. Ik ga het maandag weer proberen. Volgende week wil in meedoen met de Lenteloop trail in Beekbergen. Het lijkt me zo heerlijk weer lekker zonder zorgen te kunnen crossen door het bos. Fingers crossed!

thumbs down
Hopelijk heeft de massage geholpen en gaan volgende week de duimen weer omhoog.

Zo ik ga weer lekker genieten van het prachtige weer! Een heerlijk rondje fietsen, daar heb ik zin in. Wat ga jij doen op deze prachtige dag?

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie