Veel smiles na een half jaar

In september 2015 ging ik aan de slag met mijn website. Nu, een dik half jaar verder, lijkt het mij goed eens te evalueren. Ik was op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Nou, dat is Smiles Around the Globe zeker. Ik heb er zoveel van geleerd en ik vind het zo leuk om te doen!

Smiles Around the globe

Hoe het begint…

Het leek mij ontzettend mooi om mijn ervaringen, van meer dan 20 jaar duursport, te delen.  Delen dat een gezonde levensstijl zo fijn is en dat iedereen dat kan. Je hoeft er geen professional voor te zijn. Juist niet, want professionals neigen vaak weer naar “overtraining”. Voor mij is het belangrijkste dat je geniet van de mooie dingen in het leven, dat je je hart volgt en dat je doet wat je leuk vindt.

Aan de slag

Toen ik in september aan de slag ging met mijn blog, had ik geen idee waar Smiles Around the Globe naartoe zou gaan. Ik heb allerlei blogs bekeken, tips gelezen en er met mensen erover gepraat. Ik ben gewoon maar bij het begin begonnen: “Wat vind ik leuk om te doen?” Nou, dat is wel duidelijk voor mij: duursport, lekker eten en reizen. Je leest op internet zoveel tips. Daardoor zag ik door de bomen het bos niet meer. Verder MOET je zoveel: regelmatig bloggen anders haken mensen af, veel social media gebruiken anders ben je niet te vinden, creatief zijn, anders is het niet leuk genoeg, advertenties plaatsen, want dan verdien je er nog wat aan en ga zo maar door. Maar dat MOETEN wil ik nu juist niet. Ik werk ook nog en ik vind mijn eigen tijd ook heel belangrijk. Verder is het natuurlijk heel fijn als je blog gelezen wordt. Dat is toch wel een beetje waarom je schrijft, maar als mensen mijn blogs niet liken, dan maar niet. Ik heb het maar een beetje los gelaten. Ik vind het leuk om te doen. Ik word er blij van. Maar ik wil niet MOETEN. Gelukkig krijg ik hele leuk reacties, dus dat is natuurlijk super fijn. En doordat ik het zo leuk vind, komen er elke keer weer nieuwe ideeën boven. Grappig!

op de fiets met Aquapoldro

Privé is privé

Ook houd ik altijd in de gaten dat ik niet mijn hele privéleven op het internet zet. Sorry guys! Maar jullie hoeven niet alles van me te weten 😉 Het belangrijkste vind ik dat ik mijn ervaringen en tips uitdraag en dat ik laat zien dat een gezonde levensstijl goed en heel erg fijn is.

Bijzondere en echte verhalen

Laatst keek mijn vriend Hans, die zelf geen facebook heeft, op mijn facebook. Hij zei: “iedereen lijkt zo’n geweldig leven te hebben.” Dat raakte me wel. Je ziet bijna nooit dat mensen op facebook zetten dat ze een BUD-dag hadden. Meestal zie je vrolijke, blije foto’s en verhalen. Ik houd het meest van echte verhalen en emoties. Mensen die iets bijzonders hebben meegemaakt of doen, juist ook met de minder leuke emoties die daarbij horen. Dat maakt het ECHT, dat raakt en inspireert mij. Daarom vind ik het ook zo mooi als mensen ECHTE (sportieve) verhalen willen delen op mijn blog. Bijzonder!

uitzicht over Grossglockner

En nu verder…

Ik ga zeker door met Smiles Around the Globe. Ik wil heel graag nog veel meer prachtige verhalen horen en mensen inspireren tot een gezonde sportieve levensstijl. Maar misschien heb jij nog wel tips voor mij. Ideeën, verbeteringen of juist dingen waar je graag meer over hoort. Ik hoor het allemaal heel graag, want dat geeft mij vast en zeker weer nieuwe inspiratie en dan weet ik wat jou als volger boeit. Dus, laat je horen! 🙂

PS. Marloes, Heleen, Maartje en Marcia ik vind het echt geweldig dat jullie af en toe een gastblog schrijven. Bedankt dames!

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie