Het makkelijke non-stress kerstdiner!

collage kerstdiner 2Geen stress! Het is maar kerst mensen 😉 Net als elk jaar maken veel mensen zich druk. Druk over wat ze nu toch weer moeten eten. Je wilt dat het lekker is. Je wilt dat je zelf ook nog bij de familie aan tafel kan zitten tijdens het kerstdiner. Je wilt het voor kunnen bereiden en vooral eens geen stress hebben. Ik ga je helpen!

 

Ik heb drie gangen voor je die je allemaal voor kunt bereiden, super lekker zijn en snel te maken. Wat wil je nog meer! Precies, een lekker makkelijk non-stress kerstdiner.

 

 Snelle vitello tonnato

Snelle vitello tonnato

 

Dit is verre weg mijn meest favoriete voorgerechtje. Het is een heerlijke
combinatie van vlees met tonijn. Lekker fris van smaak en ligt niet te zwaar. Maak het bordje mooi op en het is een lust voor het oog.

Je vindt het recept hier.

 

 

 

Stoofpot dikke marie

dikke marie in de pan

 

Deze smakelijke stoofpot heb ik al eens eerder gemaakt (klik hier). Als je die een dag van tevoren maakt, is hij tijdens het etentje op zijn lekkerst doordat alle smaken goed zijn ingetrokken. Je kunt hier heel goed doperwtjes met gebakken spekjes bij serveren. En gebakken aardappeltjes. Doe er ook nog een paar stoofpeertjes bij en het diner is compleet.

 

Italiaans koffie toetje

Italiaans koffie toetje 2

 

Koekjes, noga, chocolade, ijs én koffie. Een betere combinatie kan ik niet bedenken! En het leuke is dat iedereen aan tafel de koffie er zelf over heen giet.

Je vindt het recept hier.

 

 

 

Genoeg inspiratie gekregen? Zeker weten dat je een hoop blije gezichten aan tafel zult hebben.
Het samenzijn, lachen, kletsen en lekker smullen. Dat is toch alles wat je nodig hebt! Laat die kerststress gaan, geniet van de gezelligheid en de mensen om je heen. Fijne feestdagen!

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie