Het waren 8hills vandaag!


Voor de start zevenheuvelenloop

Ik had veel zin om mee te doen aan de Zevenheuvelenloop en wou daar weer eens een leuk filmpje van maken. Maar de dingen die in onze wereld spelen hebben mijn lust ontnomen. Ik word er zo verdrietig van. Waar gaat dit heen? Nu is het Parijs, maar ik ben heel bang dat het daar niet bij blijft. Toch stond ik er vandaag, samen met 20.000 anderen. Eén minuut stilte en we gingen er weer voor. Ja, de wereld gaat ook weer gewoon verder. Op de foto’s kon ik nog wel lachen, maar voor mij voelde het vandaag toch wel als een anticlimax.

 

Met dank aan de Algemene Onderwijsbond

Ik was natuurlijk veel te laat met inschrijven toen ik 2 weken geleden ineens zin had om mee te doen. Ik had geluk dat ik uiteindelijk via via nog mee kon doen voor de AOb . Zij hadden nog een plekje open vanwege een afzegging. Bedankt AOb dat ik voor jullie mee mocht lopen. Ook jullie verzorging was uitstekend. Na afloop lekker stond er een kopje soep en een broodje knakworst klaar. Dat gaat er dan wel in natuurlijk.

Algemene Onderwijsbond

Ontzettend zwaar

Misschien was het de wind, de heuvels of gewoon mijn anticlimax, maar het was vandaag niet mijn dag. De eindtijd was niet heel slecht, 1.04.11, maar het voelde ontzettend zwaar. Het leken wel 8hills… Na 5 kilometer moest ik de rem er een beetje opgooien, anders liep ik mezelf voorbij. Ik zit nu thuis te typen, met spierpijn en pijn in mijn zij als ik diep inadem. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan, dat wel. Meer zat er vandaag even niet in.

 

Nog nooit gedaan!

Na afloop ben ik nog even naar een vriend gegaan, die midden in Nijmegen woont. Hij nam mij mee naar zijn favoriete café. Dat voelde vandaag wel als een goede afsluiting van de dag. Maar tot mijn verbazing stond ik daar niet alleen. Ik ben als sporter niet gewend om na zo’n inspanning nog even een biertje te drinken. Dat staat ook niet op de lijst als hersteldrank 😉 Maar toch best een gezellige afsluiter moet ik toegeven. Nu niet gelijk denken dat ik dit ga promoten hoor!

in de kroeg

Ik sluit vandaag af met een gezegde die ik iedereen toewens. Want ik hoop echt dat we samen deze wereld mooi kunnen houden!

 

“People who spend too much time hating on others do not LOVE themselves. If they do love themselves, they will use their time wisely.” ~Dodinsky

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie