Winactie: coaching naar jouw sportdoel van 2016

Foto: Sonja Jaarsveld
Foto: Sonja Jaarsveld

Wil jij graag volgend jaar goed getraind aan de start staan van een triathlon of hardloopwedstrijd? Geef je op!

 

De winter komt eraan. Dat is juist het tijdstip om van de bank te komen en weer een nieuw doel uit te zoeken. Ik ben op zoek naar beginnende sporters die ik komend seizoen kan begeleiden en coachen. Ik maak jouw schema’s in overleg met jou en help je met alle tips en trucs. Ook op mentaal vlak kan ik je veel leren. Ik hoor het graag als je interesse hebt.

 

Win een gratis schema

Omdat ik net begin als coach bied ik 1 persoon een gratis schema aan met bijbehorende coaching. Onder mijn begeleiding werk je toe naar jouw doel van 2016. Wil je hier voor in aanmerking komen? Dan vraag ik je het onderstaande te doen:

  • Like mijn pagina op facebook
  • Deel mijn pagina met je vrienden.
  • Stuur mij via het contactformulier op mijn website een bericht met je doel voor komend seizoen en waarom je graag van deze actie gebruik wilt maken.

 

De winnaar maak ik op 23 november bekend. Ben je geen winnaar geworden? Ook dan ontvang je van mij een passend aanbod. Je kunt dan alsnog besluiten of je daar gebruik van wilt maken. Doe je mee? Geef je snel op!

Ps. Zijn er mensen in je omgeving die wellicht net dat duwtje nodig hebben om ook te gaan trainen voor een mooi doel? Ik vind het heel fijn als je dit bericht deelt met je vrienden.

Wil je meer lezen over mij of de coaching, klik hier.

Geef een reactie

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all.

Deze website is gerealiseerd door Big Sister Webcommunicatie